Συναγερμός στη Γερμανία: Άνθρωποι έχουν παγιδευτεί μετά τη κατάρρευση ξενοδοχείου στον ποταμό Μοζέλα

Συναγερμός στη Γερμανία: Άνθρωποι έχουν παγιδευτεί μετά τη κατάρρευση ξενοδοχείου στον ποταμό Μοζέλα

Άνθρωποι βρίσκονται παγιδευμένοι σε ξενοδοχείο κοντά στις όχθες του ποταμού Μοζέλα στη Γερμανία μετά την κατάρρευση τμημάτων του κτιρίου, ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία.

Οι προσπάθειες διάσωσης έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά περίπλοκες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης SWR, υπηρεσίες άμεσης δράσης δεν έχουν καταφέρει να εισέλθουν στο κτίριο εξαιτίας του κινδύνου περαιτέρω κατάρρευσης.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ενδέχεται να είναι παγιδευμένοι μέχρι εννέα άνθρωποι.

Η περιφέρεια του Μοζέλα προσελκύει τους τουρίστες για τις γραφικές κωμοπόλεις και τους αμπελώνες της στις απότομες όχθες του ποταμού.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE