Βαριές ποινές στους ένοχους για τον φόνο του Χαλίλ Φαλγιαλί

Βαριές ποινές στους ένοχους για τον φόνο του Χαλίλ Φαλγιαλί

Βαριές ποινές που κυμαίνονται από 20 χρόνια μέχρι ισόβια, επέβαλε σήμερα το «κακουργιοδικείο» στους τρεις κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Τ/κ επιχειρηματία Χαλίλ Φαλγιαλί και του οδηγού του, αφού χθες τους έκρινε ένοχους.

Η δολοφονία του Χαλίλ Φάλγιαλι και του οδηγού του, Μουράτ Ντεμιρτάς, διαπράχθηκε τον Φεβρουάριο του 2022 στον κατεχόμενο Άγιο Επίκτητο.  

Οι τρεις κατηγορούμενοι, Ομέρ Τουντς, Βεϊσέλ Σαρέ και Μούσα Τσιτσέκ, κρίθηκαν ένοχοι και για τις 17 κατηγορίες που αντιμετώπιζαν. Ο Ομέρ Τουντς καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, ο Βεϊσέλ Σαρέ σε 35 χρόνια και ο Μούσα Τσιτσέκ σε 20 χρόνια φυλάκιση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE