Βαριές ποινές στους ένοχους για τον φόνο του Χαλίλ Φαλγιαλί

Βαριές ποινές στους ένοχους για τον φόνο του Χαλίλ Φαλγιαλί

Βαριές ποινές που κυμαίνονται από 20 χρόνια μέχρι ισόβια, επέβαλε σήμερα το «κακουργιοδικείο» στους τρεις κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Τ/κ επιχειρηματία Χαλίλ Φαλγιαλί και του οδηγού του, αφού χθες τους έκρινε ένοχους.

Η δολοφονία του Χαλίλ Φάλγιαλι και του οδηγού του, Μουράτ Ντεμιρτάς, διαπράχθηκε τον Φεβρουάριο του 2022 στον κατεχόμενο Άγιο Επίκτητο.  

Οι τρεις κατηγορούμενοι, Ομέρ Τουντς, Βεϊσέλ Σαρέ και Μούσα Τσιτσέκ, κρίθηκαν ένοχοι και για τις 17 κατηγορίες που αντιμετώπιζαν. Ο Ομέρ Τουντς καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, ο Βεϊσέλ Σαρέ σε 35 χρόνια και ο Μούσα Τσιτσέκ σε 20 χρόνια φυλάκιση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η Ολλανδία στέλνει φρεγάτα στην Αν. Μεσόγειο - Μπαράζ πυραύλων της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ

LIVE: Η Ολλανδία στέλνει φρεγάτα στην Αν. Μεσόγειο - Μπαράζ πυραύλων της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ

Φλέγεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE