Αιτωλοακαρνανία: Δύο νέα κρούσματα πανώλης των αιγοπροβάτων

Αιτωλοακαρνανία: Δύο νέα κρούσματα πανώλης των αιγοπροβάτων

Δύο νέα κρούσματα πανώλης σε αιγοπρόβατα, μετά το προ ημερών σε περιοχή της Βόνιτσας, επιβεβαιώθηκαν στην Αιτωλοακαρνανία.

Τα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν σε περιοχές του Αγρινίου και του Αστακού σε σχετικούς ελέγχους και επιβεβαιώθηκαν μετά από την δεύτερη δειγματοληψία. Ενημερώθηκε γι’ αυτά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πριν από λίγη ώρα.

Εξάλλου, ενημερωτική σύσκεψη για την πανώλη των αιγοπροβάτων θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Κύπρου 30, Μεσολόγγι) από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Κτηνιατρική Υπηρεσία, την Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2024 στις 19:00. «Παρακαλούνται όλοι οι κτηνοτρόφοι και παραγωγοί της περιοχής να προσέλθουν, προκειμένου να ενημερωθούν υπεύθυνα από τους αρμόδιους για το ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει για την ελληνική αιγοπροβατοτροφία», αναφέρει σε ανακοίνωση ο δήμος Μεσολογγίου.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Με το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα βήματα του Κυπριακού, Νίκος Χριστοδουλίδης και Τουφάν Έρχιουρμαν συναντώνται στις 16:00, στην οικία των καλών υπηρεσιών του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στη νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE