Άρχισε η διέλευση λεωφορείων από κατεχόμενα προς τα Κόκκινα μέσω Λιμνίτη

Άρχισε η διέλευση λεωφορείων από κατεχόμενα προς τα Κόκκινα μέσω Λιμνίτη

Άρχισε τις πρώτες πρωινές η διέλευση  μικρών λεωφορείων από τα κατεχόμενα, μέσω του οδοφράγματος του Λιμνίτη, για μετάβασή στα Κόκκινα για τις εκδηλώσεις που γίνονται εκεί κάθε χρόνο για την επέτειο των βομβαρδισμών της Τηλλυρίας από την τουρκική αεροπορία, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής για τη διάνοιξη των οδοφραγμάτων Τηλλυρίας, Ανδρέα Καρό.

Αρχικά διήλθαν 9 μικρά λεωφορεία με 65 επιβαίνοντες και ακολούθησε η διέλευση 42 λεωφορείων με 650 άτομα.

Σύμφωνα με τον κ. Καρό η διέλευση γίνεται τμηματικά και αρχικά πέρασαν τα πρώτα   μικρά λεωφορεία καθώς και δύο οχήματα μέσων μαζικής ενημέρωσης .

Η διέλευση συνεχίζεται κανονικά και αναμένεται να ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 09:00.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE