Έκλεβε καλώδια της ΑΗΚ 25χρονος - Κατέληξε με χειροπέδες

Έκλεβε καλώδια της ΑΗΚ 25χρονος - Κατέληξε με χειροπέδες

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 25 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης δύο υποθέσεων κλοπών και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε δύο υποθέσεις που διαπράχθηκαν στην επαρχία Αμμοχώστου, τον περασμένο Απρίλιο και Μάιο, όπου κλάπηκαν διάφορα καλώδια από εργοτάξιο και δωμάτιο μετρητών της ΑΗΚ, αξίας πέραν των 500 ευρώ, ενώ προκλήθηκαν ζημιές πέραν των 270 ευρώ.

Ο 25χρονος συνελήφθη χθες βράδυ δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.