Έκλεβε καλώδια της ΑΗΚ 25χρονος - Κατέληξε με χειροπέδες

Έκλεβε καλώδια της ΑΗΚ 25χρονος - Κατέληξε με χειροπέδες

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 25 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης δύο υποθέσεων κλοπών και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε δύο υποθέσεις που διαπράχθηκαν στην επαρχία Αμμοχώστου, τον περασμένο Απρίλιο και Μάιο, όπου κλάπηκαν διάφορα καλώδια από εργοτάξιο και δωμάτιο μετρητών της ΑΗΚ, αξίας πέραν των 500 ευρώ, ενώ προκλήθηκαν ζημιές πέραν των 270 ευρώ.

Ο 25χρονος συνελήφθη χθες βράδυ δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στρατηγικό «deal» στην Κύπρο – Η συμφωνία που αλλάζει τις σχέσεις με τα ΗΑΕ

Στρατηγικό «deal» στην Κύπρο – Η συμφωνία που αλλάζει τις σχέσεις με τα ΗΑΕ

Κοινή Διακήρυξη για την περαιτέρω αναβάθμιση της στρατηγικής σχέσης Κύπρου-Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων υπογράφουν την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με τον Πρόεδρο των ΗΑΕ, Σεΐχη Mohammed bin Zayed al Nahyan.

BEST OF TOTHEMAONLINE