Έκλεβε καλώδια της ΑΗΚ 25χρονος - Κατέληξε με χειροπέδες

Έκλεβε καλώδια της ΑΗΚ 25χρονος - Κατέληξε με χειροπέδες

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 25 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης δύο υποθέσεων κλοπών και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε δύο υποθέσεις που διαπράχθηκαν στην επαρχία Αμμοχώστου, τον περασμένο Απρίλιο και Μάιο, όπου κλάπηκαν διάφορα καλώδια από εργοτάξιο και δωμάτιο μετρητών της ΑΗΚ, αξίας πέραν των 500 ευρώ, ενώ προκλήθηκαν ζημιές πέραν των 270 ευρώ.

Ο 25χρονος συνελήφθη χθες βράδυ δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE