Έβαλαν φωτιά στην επαρχία Λεμεσού τα ξημερώματα - Έτρεχαν Πυροσβεστική και Τμήμα Δασών

Έβαλαν φωτιά στην επαρχία Λεμεσού τα ξημερώματα - Έτρεχαν Πυροσβεστική και Τμήμα Δασών

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Πέμπτη 8 Αυγούστου, 2024 και ώρα 04:40 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στη περιοχή Ακονίσου, πλησίον της κοινότητας Αψιού.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 07:00, καίγοντας έκταση 5 δεκαρίων με Πεύκα και χαμηλή άγρια βλάστηση.

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 25 άτομα του Τμήματος Δασών με 6 πυροσβεστικά οχήματα και 10 άτομα της Πυροσβεστική Υπηρεσία με 4 πυροσβεστικά οχήματα.

Εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα, τα ακριβή αίτια διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Ο Μακάριος Δρουσιώτης μετέβη στο Αρχηγείο, χωρίς όμως να προσκομίσει στοιχεία για να αρχίσει κανονικά η κατάθεσή του, δήλωσε την Παρασκευή ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Φυτιρής, μετά από σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία μεταξύ του ίδιου, του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της επίθεσης εναντίον λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE