Σαββίδης για επίμαχο βίντεο - «Υπάρχουν στοιχεία και πρόσωπα, όλα θα αξιολογηθούν»
Ανέλαβε σήμερα καθήκοντα ο Ανδρέας Πασχαλίδης, ο Ανεξάρτητος Ποινικός Ανακριτής που διόρισε ο Γενικός Εισαγγελέας για την διερεύνηση του επίμαχου βίντεο.

Οι ύποπτοι ηλικίας 19 και 23 ετών τελούν ήδη υπό κράτηση και η Αστυνομία θα ζητήσει την ανανέωση της κράτησης τους για ολοκλήρωση των ερευνών. Η διαδικασία στο δικαστήριο έχει προγραμματιστεί για τις 8.30 το πρωί.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Διπλό φονικό: Ταυτοποιήθηκε η σορός και του δεύτερου θύματος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
Οι ύποπτοι δίνουν αντικρουόμενους ισχυρισμούς σε σχέση με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε το έγκλημα, αλλά και σε σχέση με τα τεκμήρια που κατέχει η Αστυνομία.
Τα θύματα είχαν δεχθεί πυροβολισμό στο κεφάλι πριν εντοπιστούν σε καμένο όχημα. Πρώτα εξακριβώθηκε η ταυτότητα του 38χρονου Αντρέα Κουζουπή και χθες η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι, έπειτα από επιστημονικές εξετάσεις, έγινε ταυτοποίηση και της δεύτερης σορού, η οποία ανήκει στον 38χρονο από τη Σλοβακία.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




