Έτοιμη για ενεργοποίηση του Σχεδίου ΕΣΤΙΑ η Κύπρος - Ενημέρωσε τις διπλωματικές αποστολές το ΥΠΕΞ

Έτοιμη για ενεργοποίηση του Σχεδίου ΕΣΤΙΑ η Κύπρος - Ενημέρωσε τις διπλωματικές αποστολές το ΥΠΕΞ

Το Υπουργείο Εξωτερικών ενημέρωσε την Παρασκευή όλες τις διπλωματικές αποστολές και τους διεθνείς οργανισμούς που είναι διαπιστευμένοι στην Κυπριακή Δημοκρατία ότι, ενόψει της τρέχουσας κατάστασης στην περιοχή, έχει ενεργοποιηθεί το Ειδικό Εθνικό Σχέδιο ΕΣΤΙΑ για την υποδοχή και τον επαναπατρισμό, μέσω του εδάφους της Δημοκρατίας, ξένων πολιτών από την περιοχή όπου υπάρχει κρίση.

Σύμφωνα με τη ρηματική διακοίνωση (nobe verbale) του Υπουργείου ημερομηνίας 9 Αυγούστου, οποιαδήποτε σχετικά με το Εθνικό Σχέδιο ESTIA αιτήματα (π.χ. υπερπτήσεις, προσγειώσεις, ελλιμενίσεις) μπορούν να υποβάλλονται στο Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Εξωτερικών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος 45χρονου Ε/κ στη Λεμεσό: Φέρει πολλαπλά τραύματα το θύμα - Ανακρίνεται ένα πρόσωπο

Φόνος 45χρονου Ε/κ στη Λεμεσό: Φέρει πολλαπλά τραύματα το θύμα - Ανακρίνεται ένα πρόσωπο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, σχετικά με τον νεκρό άνδρα που εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στην περιοχή της Νέαπολης στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE