Ανήλικος πήγε «φορτωμένος» με καπνογόνα και πυροτεχνήματα πριν το Άρης Λεμεσού-Ολυμπιακός Πειραιώς - Φόρεσε χειροπέδες

Ανήλικος πήγε «φορτωμένος» με καπνογόνα και πυροτεχνήματα πριν το Άρης Λεμεσού-Ολυμπιακός Πειραιώς - Φόρεσε χειροπέδες

Συνολικά 68 καπνογόνα και πυροτεχνήματα, εντόπισε χθες η Αστυνομία, στην κατοχή 16χρονου, πριν από τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Άρης Λεμεσού – Ολυμπιακός Πειραιώς, που διεξήχθη στη Λεμεσό.

Ο 16χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, της μεταφοράς επικίνδυνου αντικειμένου σε αθλητικό χώρο και αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου περί Βίας στα Γήπεδα.

Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE