Ανήλικος πήγε «φορτωμένος» με καπνογόνα και πυροτεχνήματα πριν το Άρης Λεμεσού-Ολυμπιακός Πειραιώς - Φόρεσε χειροπέδες

Ανήλικος πήγε «φορτωμένος» με καπνογόνα και πυροτεχνήματα πριν το Άρης Λεμεσού-Ολυμπιακός Πειραιώς - Φόρεσε χειροπέδες

Συνολικά 68 καπνογόνα και πυροτεχνήματα, εντόπισε χθες η Αστυνομία, στην κατοχή 16χρονου, πριν από τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Άρης Λεμεσού – Ολυμπιακός Πειραιώς, που διεξήχθη στη Λεμεσό.

Ο 16χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, της μεταφοράς επικίνδυνου αντικειμένου σε αθλητικό χώρο και αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου περί Βίας στα Γήπεδα.

Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE