Η Χεζμπολάχ εκτόξευσε 30 ρουκέτες από τον Λίβανο προς το βόρειο Ισραήλ - Ξέσπασαν φωτιές -Βίντεο

Η Χεζμπολάχ εκτόξευσε 30 ρουκέτες από τον Λίβανο προς το βόρειο Ισραήλ - Ξέσπασαν φωτιές -Βίντεο

Οι ισραηλινές δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν ότι περίπου 30 ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο προς το βόρειο Ισραήλ κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Αρκετές από τις ρουκέτες προσγειώθηκαν σε ανοιχτές περιοχές και δεν υπάρχουν θύματα, λέει ο ισραηλινός στρατός, προσθέτοντας ότι πλήττει την περιοχή από όπου εκτοξεύτηκαν οι ρουκέτες.
 
 
Εν τω μεταξύ, η Χεζμπολάχ αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση με τις ρουκέτες, ισχυριζόμενη ότι στόχευσε μια στρατιωτική βάση, σύμφωνα με την Al Mayadeen που συνδέεται με τη σιιτική οργάνωση του Λιβάνου.
 
Φωτιές έχουν ξεσπάσει, ωστόσο, κοντά στο Moshav Avdon, σύμφωνα με το Ynet.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.