Έφτασε στο αεροδρόμιο με πλαστό «ελληνικό» έγγραφο - Συνελήφθη 27χρονος

Έφτασε στο αεροδρόμιο με πλαστό «ελληνικό» έγγραφο - Συνελήφθη 27χρονος

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 27χρονου την Κυριακή προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πλαστοπροσωπίας, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου την Κυριακή, είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, παρουσιάστηκε άντρας στον τομέα αφίξεων του αεροδρομίου Πάφου, ο οποίος είχε αφιχθεί από χώρα του εξωτερικού και παρουσίασε ελληνικό διαβατήριο.

Κατόπιν σχετικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω έγγραφο ήταν πλαστό παρόλο που απεικόνιζε την δική του φωτογραφία.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου στο ΚΥΠΕ, ανακρινόμενος ο 27χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι το διαβατήριο που κατείχε δεν ανήκε στον ίδιο και πως είναι πλαστό. 

Ο 27χρονος συνελήφθη και τελεί υπό διήμερη προσωποκράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.