Τατάρ στη Γενί Ντουζέν - «Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στην ατζέντα τριμερής»

Τατάρ στη Γενί Ντουζέν - «Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στην ατζέντα τριμερής»

Δεν έχει ο ίδιος πληροφόρηση πως σύντομα θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, ανέφερε στον διευθυντή της Γενί Ντουζέν, Μερτ Οζντάγ ο Ερσίν Τατάρ κληθείς να σχολιάσει  πρωτοσέλιδο της εφημερίδας την περασμένη Παρασκευή με πληροφορίες για το θέμα.

Στις δηλώσεις του προς την τ/κ αντιπολιτευτική εφημερίδα ο Τ/κ ηγέτης ανέφερε ότι υπάρχουν κάποιες ειδήσεις ότι θα γίνει μια τριμερής συνάντηση, ωστόσο «κάτι τέτοιο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ατζέντα».

Ο κ. Τατάρ είπε ότι θα συναντήσει τον ΓΓ του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο, «αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τριμερή συνάντηση».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Ο Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν συνέβαλαν στην ασφάλεια των Στενών του Ορμούζ, αλλά και για την αδυναμία προώθησης των σχεδίων του σχετικά με την απόκτηση της Γροιλανδίας, εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ευρώπη, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, που μίλησε στο Reuters τη Μεγάλη Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE