Μεταδόσεις 14/8: Πού θα δείτε τη ρεβάνς της Ομόνοιας και το Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα

Μεταδόσεις 14/8: Πού θα δείτε τη ρεβάνς της Ομόνοιας και το Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα

Η Ομόνοια καλείται απόψε (19:00) να σφραγίσει το εισιτήριο για τα πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ απέναντι στη Φέχερβαρ στην Ουγγαρία.

Επίσης το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει το Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες με φόντο το τρόπαιο του Super Cup. Από τη μια η κάτοχος του UEFA Champions League και από την άλλη αυτή του Europa League, κοντράρονται στις 22:00 θέλοντας να κατακτήσουν τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της σεζόν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE