Φρίκαρε On Air η Μενεγάκη! «Τι μου έκανε ο άτιμος, θέλετε να με καταστρέψετε…» (VIDEO)

Φρίκαρε On Air η Μενεγάκη! «Τι μου έκανε ο άτιμος, θέλετε να με καταστρέψετε…» (VIDEO)

Σήμερα τα πράγματα, κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού μαγκαζίνο του Alpha, δεν εκτυλίχθηκαν όπως τα περίμενε, αφού μια ατάκα ενός συνεργάτη της, που ακούστηκε στον αέρα την έκανε να τα χάσει και να πανικοβληθεί, προσπαθώντας να σώσει την κατάσταση με χιούμορ.

Η παρουσιάστρια ζήτησε από τον Γιώργο Ασημινάκη να βγάλει μια φωτογραφία την ίδια μαζί με τον make up artist Μάνο Βυνιχάκη και την Έστερ -είναι η μούσα του και στο πρόσωπό της δείχνει στο κοινό όλες τις νέες τάσεις.

Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι τη στιγμή που εκείνος είπε: «Ζουμάρει η μ@λ@κι@». Αμέσως πανικοβλήθηκε και άρχισε να του λέει: «Ρε τι είπες; Αυτός νομίζει ότι δεν είμαστε στον αέρα; Ωχ Παναγία μου τι σας βάζω μέσα. Συγγνώμη σε όποιον το άκουσε. Χριστός και Παναγία, θα πάθω και τίποτα έχω τέσσερα παιδιά να μεγαλώσω, αφήστε με να εργαστώ. Ωχ Χριστέ μου. Βρε τι μου έκανε ο άτιμος…».

peoplegreece

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE