Πλήθος κόσμου και φέτος στην Τήνο για τους εορτασμούς του Δεκαπενταύγουστου

Πλήθος κόσμου και φέτος στην Τήνο για τους εορτασμούς του Δεκαπενταύγουστου

Πλήθος κόσμου κατέφτασε και φέτος, όπως και κάθε χρόνο το Δεκαπενταύγουστο, στην Τήνο για τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Ο ναός της Παναγιάς της Τήνου είναι στολισμένος με σημαίες και αφιερώματα, ενώ γονυπετείς ανεβαίνουν τη λεωφόρο της Μεγαλόχαρης πιστοί εκπληρώνοντας τα τάματα που έχουν κάνει, μεταδίδει το Mega.

Φυσικά, πολλοί είναι αυτοί που έχουν έρθει, όχι μόνο για να προσευχηθούν, αλλά και για να θαυμάσουν τον ίδιο τον ναό της Πανγιάς της Τήνου.

Πολλά είναι, επίσης, τα έθιμα σε διάφορες περιοχές της χώρας τον Δεκαπενταύγουστο.

Σήμερα θα τελεστεί Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και θα γίνει λιτάνευση της αγίας εικόνας, φόρος τιμής στην Παναγία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE