Πλήθος κόσμου και φέτος στην Τήνο για τους εορτασμούς του Δεκαπενταύγουστου

Πλήθος κόσμου και φέτος στην Τήνο για τους εορτασμούς του Δεκαπενταύγουστου

Πλήθος κόσμου κατέφτασε και φέτος, όπως και κάθε χρόνο το Δεκαπενταύγουστο, στην Τήνο για τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Ο ναός της Παναγιάς της Τήνου είναι στολισμένος με σημαίες και αφιερώματα, ενώ γονυπετείς ανεβαίνουν τη λεωφόρο της Μεγαλόχαρης πιστοί εκπληρώνοντας τα τάματα που έχουν κάνει, μεταδίδει το Mega.

Φυσικά, πολλοί είναι αυτοί που έχουν έρθει, όχι μόνο για να προσευχηθούν, αλλά και για να θαυμάσουν τον ίδιο τον ναό της Πανγιάς της Τήνου.

Πολλά είναι, επίσης, τα έθιμα σε διάφορες περιοχές της χώρας τον Δεκαπενταύγουστο.

Σήμερα θα τελεστεί Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και θα γίνει λιτάνευση της αγίας εικόνας, φόρος τιμής στην Παναγία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Η επανεμφάνιση κινητικότητας στο Κυπριακό, έπειτα από επτά χρόνια παρατεταμένης στασιμότητας, δεν συνοδεύεται από θριαμβολογίες ούτε από υψηλές προσδοκίες. Οι δηλώσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτυπώνουν μια προσεκτικά σχεδιασμένη προσπάθεια επαναφοράς της διαδικασίας, με σαφή επίγνωση των ορίων και των κινδύνων που τη συνοδεύουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE