Τουρίστρια έμεινε άναυδη όταν έμαθε την αλήθεια για το δωμάτιο με «θέα στη θάλασσα» που είχε νοικιάσει για τις διακοπές της - Βίντεο

Τουρίστρια έμεινε άναυδη όταν έμαθε την αλήθεια για το δωμάτιο με «θέα στη θάλασσα» που είχε νοικιάσει για τις διακοπές της - Βίντεο

Μια influencer πίστευε ότι θα μπορούσε να χαζεύει τα κύματα από το δωμάτιο της, ωστόσο, έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν συνειδητοποίησε την πραγματική αλήθεια για την...τρομερή θέα.

Μια influencer που έκλεισε ένα Airbnb με «θέα στη θάλασσα» βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη όταν έφτασε στο διαμέρισμα. Η Γερμανίδα influencer, γνωστή ως Sunny Loop, πίστευε ότι θα μπορούσε να κοιτάξει τα κύματα από το μπαλκόνι της. Ωστόσο, έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν συνειδητοποίησε ότι η γραφική θέα ήταν στην πραγματικότητα απλώς μια αφίσα της θάλασσας στο παράθυρο του υπνοδωματίου.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok, η Sunny αφηγείται την ταξιδιωτική της τραγωδία. Η νεαρή γυναίκα είχε κλείσει ένα διαμέρισμα στην Airbnb στο νησί Sylt της Γερμανίας, το οποίο υποτίθεται ότι θα της πρόσφερε μια εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Όταν όμως έφτασε στο διαμέρισμα, απογοητεύτηκε από αυτό που βρήκε. Αμέσως συνειδητοποίησε ότι το διαμέρισμα βρισκόταν σε υπόγειο! Επιπλέον, η μαγευτική θέα της υποσχόμενης θάλασσας ήταν στην πραγματικότητα απλώς μια αφίσα της θάλασσας κολλημένη στο παράθυρο της κρεβατοκάμαρας.

Μιλώντας στο κλιπ, το οποίο έγινε viral και συγκέντρωσε 3,8 εκατομμύρια προβολές, είπε στους θαυμαστές της: «Μας ξεγελάσανε εντελώς».

@sonnyloops HAHAHAH #airbnbfail #funny #verarscht ♬ Originalton - Sonny Loops 🌙

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE