Επιθέσεις κατά ντελιβεράδων: Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο - Καταζητούνται ακόμα δύο - Δείτε βίντεο

Επιθέσεις κατά ντελιβεράδων: Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο - Καταζητούνται ακόμα δύο - Δείτε βίντεο

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το μεσημέρι διανομείς φαγητού στη Λεμεσό. Διαμαρτυρήθηκαν για τα συχνά επεισόδια βίας εις βάρος τους ζητώντας προστασία στην εκτέλεση της εργασίας τους.

Σε δηλώσεις του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού Μαρίνος Βασιλείου ανέφερε ότι η Αστυνομία λαμβάνει αυξημένα μέτρα με στοχευμένες περιπολίες σε συγκεκριμένα σημεία όπου παρατηρήθηκαν τέτοιες επιθέσεις.

Ο κ. Βασιλείου υπογράμμισε ότι τα κίνητρα των επιθέσεων δεν είναι ρατσιστικά αποδίδοντας τα σε οικονομικό όφελος δηλαδή την κλοπή χρημάτων, εμπορευμάτων που μεταφέρουν οι διανομείς.

«Επίσης αξιολογούνται πληροφορίες ή μαρτυρίες από τα διάφορα σημεία των κλοπών ή ληστειών με σκοπό την εξιχνίαση των υποθέσεων αυτών. Να σημειωθεί επίσης ότι πρόσφατα έχει συλληφθεί ένα άτομο το οποίο τελεί υπό κράτηση ενώ καταζητούνται ακόμα δύο εκ των οποίων ο ένας ανήλικος», ανέφερε.

Δείτε βίντεο:

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.