Στα χέρια της Αστυνομίας καταζητούμενος: Εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εναντίον του

Στα χέρια της Αστυνομίας καταζητούμενος: Εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εναντίον του

Στο πλαίσιο αξιολόγησης σχετικής πληροφορίας που λήφθηκε από την Interpol, μέλη του ΤΑΕ Πάφου προέβηκαν στη σύλληψη εκζητούμενου προσώπου.

Πρόκειται για 71χρονο από ευρωπαϊκή χώρα, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για διάπραξη ποινικών αδικημάτων που αφορούν ναρκωτικά, καθώς και άλλων αδικημάτων.

Ο 71χρονος συνελήφθη γύρω στις 5 το απόγευμα χθες, δυνάμει προσωρινού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της διαδικασίας έκδοσής του.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.