Επεισοδιακή σύλληψη: Όχημα προσέκρουσε σε πάσσαλο και ακινητοποιήθηκε - Έριξε ναρκωτικά στον δρόμο

Επεισοδιακή σύλληψη: Όχημα προσέκρουσε σε πάσσαλο και ακινητοποιήθηκε - Έριξε ναρκωτικά στον δρόμο

Μέλη της Αστυνομίας (Τροχαίας Πάφου), ενώ βρίσκονταν χθες το απόγευμα σε μηχανοκίνητη περιπολία στην Κάτω Πάφο, έκαναν σήμα σε οδηγό να σταματήσει για έλεγχο.

Ο οδηγός του οχήματος παρέλειψε να το πράξει και αφού ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα προσπάθησε να διαφύγει.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου, ο οδηγός απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε πάσσαλο σήματος τροχαίας και να ακινητοποιηθεί.

Από έλεγχο των στοιχείων του οδηγού, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 24χρονο, ο οποίος στην προσπάθεια του να διαφύγει, θεάθηκε να ρίχνει στο έδαφος από το παράθυρο του αυτοκινήτου, πέντε νάιλον σακουλάκια, τα οποία διαπιστώθηκε ότι περιείχαν 3.5 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης και 4.7 γραμμάρια κάνναβης.

Στον 24χρονο, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος νάρκοτεστ με θετική ένδειξη, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι οδηγούσε δηλωμένο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδηγού και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.

Η ΥΚΑΝ σε συνεργασία με την Τροχαία Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.