Επεισοδιακή σύλληψη: Όχημα προσέκρουσε σε πάσσαλο και ακινητοποιήθηκε - Έριξε ναρκωτικά στον δρόμο

Επεισοδιακή σύλληψη: Όχημα προσέκρουσε σε πάσσαλο και ακινητοποιήθηκε - Έριξε ναρκωτικά στον δρόμο

Μέλη της Αστυνομίας (Τροχαίας Πάφου), ενώ βρίσκονταν χθες το απόγευμα σε μηχανοκίνητη περιπολία στην Κάτω Πάφο, έκαναν σήμα σε οδηγό να σταματήσει για έλεγχο.

Ο οδηγός του οχήματος παρέλειψε να το πράξει και αφού ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα προσπάθησε να διαφύγει.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου, ο οδηγός απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε πάσσαλο σήματος τροχαίας και να ακινητοποιηθεί.

Από έλεγχο των στοιχείων του οδηγού, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 24χρονο, ο οποίος στην προσπάθεια του να διαφύγει, θεάθηκε να ρίχνει στο έδαφος από το παράθυρο του αυτοκινήτου, πέντε νάιλον σακουλάκια, τα οποία διαπιστώθηκε ότι περιείχαν 3.5 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης και 4.7 γραμμάρια κάνναβης.

Στον 24χρονο, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος νάρκοτεστ με θετική ένδειξη, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι οδηγούσε δηλωμένο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδηγού και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.

Η ΥΚΑΝ σε συνεργασία με την Τροχαία Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE