Έκρηξη σε οικία στη Λευκωσία: Στόχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας

Έκρηξη σε οικία στη Λευκωσία: Στόχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας

Έκρηξη από κροτίδα σημειώθηκε στο σπίτι ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, τα ξημερώματα της Κυριακής 18 Αυγούστου, στη Λευκωσία

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε από την οικία του το απόγευμα της ίδιας μέρας, χωρίς να αντιληφθεί κάτι, ενώ όταν επέστρεψε στην οικία του διαπίστωσε πως σημειώθηκε έκρηξη σε τζάμι.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και πυροτεχνουργοί, όπου διαπιστώθηκε πως η έκρηξη σημειώθηκε από κυλινδρική εργοστασιακή κροτίδα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Nα σημειωθεί ότι πρόκειται για τον ποδοφαιριστή Μορέτο Κασάμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE