Έκρηξη σε οικία στη Λευκωσία: Στόχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας

Έκρηξη σε οικία στη Λευκωσία: Στόχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας

Έκρηξη από κροτίδα σημειώθηκε στο σπίτι ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, τα ξημερώματα της Κυριακής 18 Αυγούστου, στη Λευκωσία

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε από την οικία του το απόγευμα της ίδιας μέρας, χωρίς να αντιληφθεί κάτι, ενώ όταν επέστρεψε στην οικία του διαπίστωσε πως σημειώθηκε έκρηξη σε τζάμι.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και πυροτεχνουργοί, όπου διαπιστώθηκε πως η έκρηξη σημειώθηκε από κυλινδρική εργοστασιακή κροτίδα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Nα σημειωθεί ότι πρόκειται για τον ποδοφαιριστή Μορέτο Κασάμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE