Έκρηξη σε οικία στη Λευκωσία: Στόχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας

Έκρηξη σε οικία στη Λευκωσία: Στόχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας

Έκρηξη από κροτίδα σημειώθηκε στο σπίτι ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, τα ξημερώματα της Κυριακής 18 Αυγούστου, στη Λευκωσία

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε από την οικία του το απόγευμα της ίδιας μέρας, χωρίς να αντιληφθεί κάτι, ενώ όταν επέστρεψε στην οικία του διαπίστωσε πως σημειώθηκε έκρηξη σε τζάμι.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και πυροτεχνουργοί, όπου διαπιστώθηκε πως η έκρηξη σημειώθηκε από κυλινδρική εργοστασιακή κροτίδα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Nα σημειωθεί ότι πρόκειται για τον ποδοφαιριστή Μορέτο Κασάμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE