Φωτοβολταϊκα σε 54 στρατόπεδα: Έπεσαν υπογραφές μεταξύ ΑΗΚ και Υπ.Άμυνας - Το ποσό που θα εξοικονομηθεί

Φωτοβολταϊκα σε 54 στρατόπεδα: Έπεσαν υπογραφές μεταξύ ΑΗΚ και Υπ.Άμυνας - Το ποσό που θα εξοικονομηθεί

Συμφωνία μεταξύ ΑΗΚ και Υπουργείου Άμυνας υπογράφηκε την Τετάρτη 21/8 , για την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων σε 54 στρατόπεδα της Εθνικής Φρουράς καθώς και συστημάτων αποθήκευσης.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη του 2027 και θα επιφέρει εξοικονόμηση €4 εκατ. περίπου το χρόνο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εκπροσώπου Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνας Παπαδοπούλου, πριν 4 χρόνια η ΑΗΚ ανέλαβε το έργο αντικατάστασης οδικού και περιμετρικού φωτισμού σε όλα τα στρατόπεδα, με φωτιστικά υψηλής ενεργειακής απόδοσης. «Στόχος όλων μας η ενεργειακή συνείδηση», αναφέρει η κ.Παπαδοπούλου. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE