Φωτοβολταϊκα σε 54 στρατόπεδα: Έπεσαν υπογραφές μεταξύ ΑΗΚ και Υπ.Άμυνας - Το ποσό που θα εξοικονομηθεί

Φωτοβολταϊκα σε 54 στρατόπεδα: Έπεσαν υπογραφές μεταξύ ΑΗΚ και Υπ.Άμυνας - Το ποσό που θα εξοικονομηθεί

Συμφωνία μεταξύ ΑΗΚ και Υπουργείου Άμυνας υπογράφηκε την Τετάρτη 21/8 , για την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων σε 54 στρατόπεδα της Εθνικής Φρουράς καθώς και συστημάτων αποθήκευσης.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη του 2027 και θα επιφέρει εξοικονόμηση €4 εκατ. περίπου το χρόνο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εκπροσώπου Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνας Παπαδοπούλου, πριν 4 χρόνια η ΑΗΚ ανέλαβε το έργο αντικατάστασης οδικού και περιμετρικού φωτισμού σε όλα τα στρατόπεδα, με φωτιστικά υψηλής ενεργειακής απόδοσης. «Στόχος όλων μας η ενεργειακή συνείδηση», αναφέρει η κ.Παπαδοπούλου. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.