Φωτοβολταϊκα σε 54 στρατόπεδα: Έπεσαν υπογραφές μεταξύ ΑΗΚ και Υπ.Άμυνας - Το ποσό που θα εξοικονομηθεί

Φωτοβολταϊκα σε 54 στρατόπεδα: Έπεσαν υπογραφές μεταξύ ΑΗΚ και Υπ.Άμυνας - Το ποσό που θα εξοικονομηθεί

Συμφωνία μεταξύ ΑΗΚ και Υπουργείου Άμυνας υπογράφηκε την Τετάρτη 21/8 , για την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων σε 54 στρατόπεδα της Εθνικής Φρουράς καθώς και συστημάτων αποθήκευσης.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη του 2027 και θα επιφέρει εξοικονόμηση €4 εκατ. περίπου το χρόνο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εκπροσώπου Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνας Παπαδοπούλου, πριν 4 χρόνια η ΑΗΚ ανέλαβε το έργο αντικατάστασης οδικού και περιμετρικού φωτισμού σε όλα τα στρατόπεδα, με φωτιστικά υψηλής ενεργειακής απόδοσης. «Στόχος όλων μας η ενεργειακή συνείδηση», αναφέρει η κ.Παπαδοπούλου. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE