Φωτοβολταϊκα σε 54 στρατόπεδα: Έπεσαν υπογραφές μεταξύ ΑΗΚ και Υπ.Άμυνας - Το ποσό που θα εξοικονομηθεί

Φωτοβολταϊκα σε 54 στρατόπεδα: Έπεσαν υπογραφές μεταξύ ΑΗΚ και Υπ.Άμυνας - Το ποσό που θα εξοικονομηθεί

Συμφωνία μεταξύ ΑΗΚ και Υπουργείου Άμυνας υπογράφηκε την Τετάρτη 21/8 , για την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων σε 54 στρατόπεδα της Εθνικής Φρουράς καθώς και συστημάτων αποθήκευσης.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη του 2027 και θα επιφέρει εξοικονόμηση €4 εκατ. περίπου το χρόνο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εκπροσώπου Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνας Παπαδοπούλου, πριν 4 χρόνια η ΑΗΚ ανέλαβε το έργο αντικατάστασης οδικού και περιμετρικού φωτισμού σε όλα τα στρατόπεδα, με φωτιστικά υψηλής ενεργειακής απόδοσης. «Στόχος όλων μας η ενεργειακή συνείδηση», αναφέρει η κ.Παπαδοπούλου. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE