Αλεξανδρούπολη: Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας - Υπηρετούσε στον στρατό

Αλεξανδρούπολη: Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας - Υπηρετούσε στον στρατό

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης 21 Αυγούστου στις 06:25 στην Αλεξανδρούπολης με έναν 23χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας να χάνει την ζωή του.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στο 4ο χλμ της Εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης – Κήπων, στο ύψος του Jumbo, όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 23χρονος ο οποίος υπηρετούσε στον Στρατό και κατάγεται από την περιοχή των Τρικάλων, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη. Ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και λίγο αργότερα, κατέληξε.

Δεν υπήρξε σύγκρουση με άλλο όχημα, αλλά σύμφωνα με διερχόμενους οδηγούς ξαφνικά η μοτοσυκλέτα έφυγε προς την δεξιά πλευρά του δρόμου και ανατράπηκε χτυπώντας στο κράσπεδο.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.

Επίσης, φως στα αίτια που προκάλεσαν την απώλεια ελέγχου της μοτοσυκλέτας, θα ρίξει η νεκροψία νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί στο Π.Γ.Νοσοκομειο Αλεξανδρούπολης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE