Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Μετά το διαζύγιο δεν θα εμφανιστούν μαζί στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας “Unstoppable”

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Μετά το διαζύγιο δεν θα εμφανιστούν μαζί στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας “Unstoppable”

Λίγες ημέρες μετά την κατάθεση αίτησης διαζυγίου από την Τζένιφερ Λόπες, ανήμερα της 2ης επετείου του γάμου τους, έγινε γνωστό ότι η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια και ο Μπεν Άφλεκ δεν θα περπατήσουν μαζί στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας τους «Unstoppable».

Πηγές αποκάλυψαν στο PEOPLE ότι η σούπερ σταρ σκοπεύει να δώσει το «παρών» στο κόκκινο χαλί σε αντίθεση με τον Άφλεκ τον οποίο θα αναπληρώσει ο Ματ Ντέιμον (Matt Damon) καθώς η εταιρεία «Artists Equity» που ίδρυσαν μαζί, συμμετέχει στην παραγωγή της ταινίας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE