Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Μετά το διαζύγιο δεν θα εμφανιστούν μαζί στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας “Unstoppable”

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Μετά το διαζύγιο δεν θα εμφανιστούν μαζί στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας “Unstoppable”

Λίγες ημέρες μετά την κατάθεση αίτησης διαζυγίου από την Τζένιφερ Λόπες, ανήμερα της 2ης επετείου του γάμου τους, έγινε γνωστό ότι η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια και ο Μπεν Άφλεκ δεν θα περπατήσουν μαζί στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας τους «Unstoppable».

Πηγές αποκάλυψαν στο PEOPLE ότι η σούπερ σταρ σκοπεύει να δώσει το «παρών» στο κόκκινο χαλί σε αντίθεση με τον Άφλεκ τον οποίο θα αναπληρώσει ο Ματ Ντέιμον (Matt Damon) καθώς η εταιρεία «Artists Equity» που ίδρυσαν μαζί, συμμετέχει στην παραγωγή της ταινίας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE