Γαλλία: Εκκενώνεται το αεροδρόμιο Ορλί στο Παρίσι έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα

Γαλλία: Εκκενώνεται το αεροδρόμιο Ορλί στο Παρίσι έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα

Αναστάτωση επικράτησε στο αεροδρόμιο Orly του Παρισιού το απογευμα της Κυριακής, έπειτα από προειδοποιητικό ανώνυμο τηλεφώνημα για βόμβα.

Με βάση το ρεπορτάζ την LeParisien, ο άγνωστος που κάλεσε, ανέφερε ότι η βόμβα έχει τοποθετηθεί στις τουαλέτες, με συνέπεια να κλείσουν οι τερματικοί σταθμοί 2 και 3.

«Οι εγκαταστάσεις εκκενώνονται», σημείωσε πηγή. Αυτό θα επιτρέψει σε εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως οι ομάδες σκύλων, να επιθεωρήσουν τις εγκαταστάσεις.

Το βράδυ της Τετάρτης, ένα αεροπλάνο της Transavia που αναχωρούσε από το Παρίσι και το αεροδρόμιο Ορλί με προορισμό το Μονπελιέ ακινητοποιήθηκε για αρκετές ώρες μετά από ψευδή ειδοποίηση για βόμβα. Η πτήση τελικά ακυρώθηκε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στην Ολομέλεια της Βουλής η τριήμερη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026, με τους πολιτικούς αρχηγούς να ανεβαίνουν ήδη στο βήμα και να τοποθετούνται επί των βασικών κατευθύνσεων και προτεραιοτήτων της οικονομικής πολιτικής.