Λεμεσός: 14χρονη κατανάλωσε βότκα, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο - Η κατάσταση υγείας της

Λεμεσός: 14χρονη κατανάλωσε βότκα, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο - Η κατάσταση υγείας της

 

Στο Νοσοκομείο κατέληξε 14χρονη στη Λεμεσό, η οποία κατανάλωσε ενός λίτρο βότκα, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει στον δρόμο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη το Σάββατο (24/8), όταν η 14χρονη, μαζί με ακόμα μία ανήλικη φίλη της, αγόρασαν μια φιάλη ενός λίτρου βότκας και ξεκίνησαν να την καταναλώνουν.

Στη συνέχεια, η 14χρονη λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο. Σημειώνεται ότι η υγεία της 14χρονης δεν φαίνεται να είναι εκτός κίνδυνου.

Η υπόθεση διερευνάται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα διερευνηθούν τα πάντα» – Η πρώτη αντίδραση της Κυβέρνησης για την τραγωδία

«Θα διερευνηθούν τα πάντα» – Η πρώτη αντίδραση της Κυβέρνησης για την τραγωδία

Με γραπτή δήλωση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης εκφράζει τη βαθιά θλίψη της Κυβέρνησης για την τραγωδία στη Γερμασόγεια, με την κατάρρευση πολυκατοικίας και την απώλεια ανθρώπινων ζωών, τονίζοντας παράλληλα ότι η Πολιτεία θα σταθεί δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων και θα προχωρήσει σε πλήρη διερεύνηση των αιτίων.

BEST OF TOTHEMAONLINE