Ασυνείδητος οδηγός, «φορτωμένος» με παλιοσίδερα, κόντεψε να «ξεριζώσει» καλώδια της ΑΗΚ - Δείτε φωτογραφίες

Ασυνείδητος οδηγός, «φορτωμένος» με παλιοσίδερα, κόντεψε να «ξεριζώσει» καλώδια της ΑΗΚ - Δείτε φωτογραφίες

Γεγονός είναι πλέον ότι οι κυπριακοί δρόμοι γέμισαν ασυνείδητους οδηγούς, οι οποίοι αποτελούν κίνδυνο για όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου.

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας οδηγός συγκεκριμένα «φόρτωσε» το όχημα του με παλιοσίδερα, τα οποία, ανά πάσα ώρα, μπορούν να πέσουν και να προκαλέσουν από ατύχημα μέχρι και τον θάνατο ενός συνάνθρωπου μας. Επιπλέον, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, απείχε πολύ λίγο από καλώδια της ΑΗΚ.

Δείτε τις φωτογραφίες που αναρτήθηκε στη σελίδα «Που πήγαμε και δεν μας άρεσε»:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE