Οι Ρώσοι βομβάρδισαν παιδική χαρά στο Χάρκοβο - Σκοτώθηκε ένα κοριτσάκι - Βίντεο

Οι Ρώσοι βομβάρδισαν παιδική χαρά στο Χάρκοβο - Σκοτώθηκε ένα κοριτσάκι - Βίντεο

Κατοικημένη περιοχή στο Χάρκοβο βομβάρδισαν την Παρασκευή οι Ρώσοι, με τις ομάδες διάσωσης και τις τοπικές Αρχές να κάνουν αναφορές για τρεις νεκρούς, μεταξύ τους κι ένα μικρό κορίτσι.

Συγκεκριμένα, αρχικά βομβαρδίστηκε με τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους ένα πολυώροφο κτίριο στη βιομηχανική περιοχή του Χαρκόβου, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον δύο άνθρωποι.

Επιπλέον, έπληξαν και μια παιδική χαρά σε άλλη γειτονιά της ουκρανικής μεγαλούπολης, που είχε σαν συνέπεια να σκοτωθεί ένα κοριτσάκι που έπαιζε εκεί την ώρα του βομβαρδισμού.

 

«Οι Ρώσοι σκότωσαν ένα παιδί, που έπαιζε στην παιδική χαρά. Ένα κορίτσι. Άλλα τουλάχιστον τρία άτομα στην περιοχή τραυματίστηκαν. Δύο άνθρωποι έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους στο φλεγόμενο πολυώροφο κτίριο στη βιομηχανική περιοχή», δήλωσε ο δήμαρχος του Χαρκόβου, Ιγκόρ Τερέκοφ.

Και η ανάρτηση του Ζελένσκι για τα χτυπήματα στο Χάρκοβο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE