Επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Μεταφορών της Σ. Αραβίας στην Κύπρο τη Δευτέρα

Επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Μεταφορών της Σ. Αραβίας στην Κύπρο τη Δευτέρα

Ο Υπουργός Μεταφορών και Εφοδιαστικής Αλυσίδας της Σαουδικής Αραβίας, Eng. Saleh Aljasser, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Aljasser θα συναντηθεί με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξη Βαφεάδη, στο Υπουργείο, όπου θα παρακαθίσουν σε διαβουλεύσεις με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών των δύο Υπουργείων.

Ακολούθως, οι δύο Υπουργοί και οι αντιπροσωπείες τους θα μεταβούν στο Λιμάνι Λεμεσού, όπου, παρουσία της Υφυπουργού Ναυτιλίας, Μαρίνας Χατζημανώλη, θα ενημερωθούν για τις δραστηριότητες και τις εργασίες του λιμανιού.

Μετά το πέρας της συνάντησης στη Λεμεσό θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τα ΜΜΕ, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.