Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Aljasser θα συναντηθεί με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξη Βαφεάδη, στο Υπουργείο, όπου θα παρακαθίσουν σε διαβουλεύσεις με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών των δύο Υπουργείων.
Ακολούθως, οι δύο Υπουργοί και οι αντιπροσωπείες τους θα μεταβούν στο Λιμάνι Λεμεσού, όπου, παρουσία της Υφυπουργού Ναυτιλίας, Μαρίνας Χατζημανώλη, θα ενημερωθούν για τις δραστηριότητες και τις εργασίες του λιμανιού.
Μετά το πέρας της συνάντησης στη Λεμεσό θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τα ΜΜΕ, καταλήγει η ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




