Οδηγοί προσοχή - Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Γέμισε σκουπίδια και έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας

Οδηγοί προσοχή - Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Γέμισε σκουπίδια και έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας

Περίπου 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σημειώθηκε σοβαρή οδική σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Λ/σού -Λ/σίας πάρα την Μόνη με σκυβαλοφόρο.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση από την Αστυνομία, τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Το σκυβαλοφόρο κτύπησε στο δεξιό κιγκλίδωμα του δρόμου και ανατράπηκε.

Σκουπίδια και εξαρτήματα του σκυβαλοφόρου διασκορπίστηκαν εντός του δρόμου και ως εκ τούτου οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του δρόμου έκλεισαν και έγινε εκτροπή της τροχαίας κίνησης προς Λ/σια από την έξοδο Παρεκλησιάς προς τον παλαιό δρόμο Λεμεσού -Λευκωσίας μέχρι να καθαριστεί ο δρόμος.

Γίνονται προσπάθειες να μετακινηθεί το όχημα και να καθαριστεί ο δρόμος ώστε να δοθεί το συντομότερο στην κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE