Οδηγοί προσοχή - Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Γέμισε σκουπίδια και έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας

Οδηγοί προσοχή - Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Γέμισε σκουπίδια και έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας

Περίπου 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σημειώθηκε σοβαρή οδική σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Λ/σού -Λ/σίας πάρα την Μόνη με σκυβαλοφόρο.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση από την Αστυνομία, τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Το σκυβαλοφόρο κτύπησε στο δεξιό κιγκλίδωμα του δρόμου και ανατράπηκε.

Σκουπίδια και εξαρτήματα του σκυβαλοφόρου διασκορπίστηκαν εντός του δρόμου και ως εκ τούτου οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του δρόμου έκλεισαν και έγινε εκτροπή της τροχαίας κίνησης προς Λ/σια από την έξοδο Παρεκλησιάς προς τον παλαιό δρόμο Λεμεσού -Λευκωσίας μέχρι να καθαριστεί ο δρόμος.

Γίνονται προσπάθειες να μετακινηθεί το όχημα και να καθαριστεί ο δρόμος ώστε να δοθεί το συντομότερο στην κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE