Οδηγοί προσοχή - Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Γέμισε σκουπίδια και έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας

Οδηγοί προσοχή - Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Γέμισε σκουπίδια και έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας

Περίπου 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σημειώθηκε σοβαρή οδική σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Λ/σού -Λ/σίας πάρα την Μόνη με σκυβαλοφόρο.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση από την Αστυνομία, τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Το σκυβαλοφόρο κτύπησε στο δεξιό κιγκλίδωμα του δρόμου και ανατράπηκε.

Σκουπίδια και εξαρτήματα του σκυβαλοφόρου διασκορπίστηκαν εντός του δρόμου και ως εκ τούτου οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του δρόμου έκλεισαν και έγινε εκτροπή της τροχαίας κίνησης προς Λ/σια από την έξοδο Παρεκλησιάς προς τον παλαιό δρόμο Λεμεσού -Λευκωσίας μέχρι να καθαριστεί ο δρόμος.

Γίνονται προσπάθειες να μετακινηθεί το όχημα και να καθαριστεί ο δρόμος ώστε να δοθεί το συντομότερο στην κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.