Οδηγοί προσοχή - Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Γέμισε σκουπίδια και έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας

Οδηγοί προσοχή - Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Γέμισε σκουπίδια και έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας

Περίπου 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σημειώθηκε σοβαρή οδική σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Λ/σού -Λ/σίας πάρα την Μόνη με σκυβαλοφόρο.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση από την Αστυνομία, τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Το σκυβαλοφόρο κτύπησε στο δεξιό κιγκλίδωμα του δρόμου και ανατράπηκε.

Σκουπίδια και εξαρτήματα του σκυβαλοφόρου διασκορπίστηκαν εντός του δρόμου και ως εκ τούτου οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του δρόμου έκλεισαν και έγινε εκτροπή της τροχαίας κίνησης προς Λ/σια από την έξοδο Παρεκλησιάς προς τον παλαιό δρόμο Λεμεσού -Λευκωσίας μέχρι να καθαριστεί ο δρόμος.

Γίνονται προσπάθειες να μετακινηθεί το όχημα και να καθαριστεί ο δρόμος ώστε να δοθεί το συντομότερο στην κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE