Στο κελί 32χρονος - Ύποπτος για κλοπή από ανθοπωλείο και διάρρηξη εστιατορίου

Στο κελί 32χρονος - Ύποπτος για κλοπή από ανθοπωλείο και διάρρηξη εστιατορίου

Στην σύλληψη 32χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου το απόγευμα της Κυριακής προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου από ιδιοκτήτη ανθοπωλείου ότι μεταξύ των ημερομηνιών 27–28 Αυγούστου είχε διαρρηχθεί το ανθοπωλείο του και φέρεται να κλάπηκε περιουσία.

Περαιτέρω ο κ. Νικολάου είπε στο ΚΥΠΕ ότι είχε καταγγελθεί και από ιδιοκτήτη εστιατορίου ότι μεταξύ 28- 29 Αυγούστου διαρρήχθηκε το εστιατόριο του, από όπου κλάπηκε επίσης περιουσία.

Για τις δύο αυτές διαρρήξεις, συνέχισε ο κ. Νικολάου, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον μόνιμου κατοίκου Πάφου, ηλικίας 32 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στις 19:00 το βράδυ της Κυριακής και τέθηκε υπό κράτηση.

Κατά την σύλληψη του 32χρονου εντοπίστηκαν στην κατοχή του μαχαίρι απαγορευμένου τύπου. Επίσης ο 32χρονος, ο οποίος οδηγούσε, σε εξέταση ναρκοτεστ που υποβλήθηκε έφερε θετική ένδειξη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.