Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστή ταυτότητα - Κατέληξε στο κελί 18χρονη

Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστή ταυτότητα - Κατέληξε στο κελί 18χρονη

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 18χρονης προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πλαστοπροσωπίας, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, το απόγευμα του Σαββάτου παρουσιάστηκε στον τομέα των αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου γυναίκα, η οποία κατείχε Ολλανδικό δελτίο ταυτότητας, με σκοπό να ταξιδέψει στην Ευρώπη.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω δελτίο ταυτότητας ήταν πλαστό, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου.

Ανακρινόμενη η ίδια ομολόγησε ότι τα στοιχεία της είναι διαφορετικά απ΄αυτά που αναγράφονται στο έγγραφο και συγκεκριμένα ότι πρόκειται για 18χρονη υπήκοο αφρικανικής χώρας.

Ακολούθως συνελήφθη για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας, της πλαστογραφίας και της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και τελεί υπό τριήμερη κράτηση.   

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE