Ξενοδοχειακή βιομηχανία: Απέρριψε τη μεσολαβητική πρόταση του Υπ. Εργασίας η ΣΥΞΚΑ-ΠΕΟ

Ξενοδοχειακή βιομηχανία: Απέρριψε τη μεσολαβητική πρόταση του Υπ. Εργασίας η ΣΥΞΚΑ-ΠΕΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συντεχνίας Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Κέντρων Αναψυχής ΣΥΞΚΑ – ΠΕΟ απέρριψε το βράδυ της Δευτέρας τη μεσολαβητική πρόταση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιάννη Παναγιώτου, για την ανανέωση της συλλογικής σύμβασης στην ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Όπως δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ), ο ΓΓ της ΣΥΞΚΑ – ΠΕΟ, Νεόφυτος Τιμινής, «το Διοικητικό Συμβούλιο αφού μελέτησε διεξοδικά την μεσολαβητική πρόταση (του Υπουργού Εργασίας) την απέρριψε».

Πρόσθεσε ότι το ΔΣ της ΣΥΞΚΑ - ΠΕΟ καλεί το Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων «όπως προχωρήσει στην κήρυξη αδιεξόδου για να μπορέσουν οι εργαζόμενοι να πάρουν μέτρα στη βιομηχανία, μη αποκλειομένου και της λήψης απεργιακών μέτρων».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE