Ευτυχώς που υπάρχουν Ευρωπαϊκοί θεσμοί

Ευτυχώς που υπάρχουν Ευρωπαϊκοί θεσμοί

Το να ακούς από πολιτικά πρόσωπα να λένε δημόσια ότι,«ευτυχώς που υπάρχουν και οι Ευρωπαϊκοί θεσμοί», αναφερόμενοι στο σκάνδαλο του Βασιλικού και εννοώντας την Εισαγγελία της ΕΕ, η οποία ανέλαβε να διαλευκάνει το ζήτημα, νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε κάποια Αφρικανική χώρα και όχι σε Ευρωπαϊκή, όπου οι πολίτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα προστατευτούν από κάθε λογής επιτήδειους, που για το μόνο που νοιάζονται είναι η δική τους τσέπη.

Ζούμε σε μία χώρα που τα πάντα έχουν καταρρεύσει λόγω κακών χειρισμών του κράτους διαχρονικά και το μόνο που μας λένε είναι, «να περιμένουμε τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς» για να μας σώσουν. Τέτοια κατάντια και τέτοια κατάπτωση σε έναν τόσο μικρό τόπο, που πασχίζει να επιβιώσει.

Ευτυχώς που ζούμε ακόμα…

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE