Μείωση μηνιαίου εισιτηρίου λεωφορείου για μαθητές στα €5 - Στα €30 το ετήσιο

Μείωση μηνιαίου εισιτηρίου λεωφορείου για μαθητές στα €5 - Στα €30 το ετήσιο

Στα €5 μειώθηκε το μηνιαίο εισιτήριο λεωφορείου για μαθητές, σύμφωνα με το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ενώ το αντίτιμο για το ετήσιο εισιτήριο διαμορφώνεται στα €30.

«Σε συνέχεια εξαγγελίας του Προέδρου της Δημοκρατίας», αναφέρει το Υπουργείο σε ανακοίνωσή του, «σε συνεργασία με τις εταιρείες παροχής δημόσιας υπηρεσίας εσωτερικών οδικών επιβατικών μεταφορών» αποφασίστηκε ότι για τη σχολική χρονιά 2024-2025, (1/9/2024-31/8/2025) το μηνιαίο μαθητικό κόμιστρο θα ανέρχεται στα €5, ενώ το χρονιαίο στα €30.

Διευκρινίζεται ότι για την έκδοση του χρονιαίου εισιτηρίου οι μαθητές θα πρέπει να εξασφαλίσουν προσωποποιημένη κάρτα «Motion».

Την ίδια στιγμή, αποφασίστηκε να καταργηθούν τα τριμηνιαία και εξαμηνιαία εισιτήρια για τη νέα σχολική χρονιά, ενώ τα εισιτήρια μονής διαδρομής παραμένουν ως έχουν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE