Συλλήψεις για προσφορά αλκοόλ σε ανήλικους και μία σύλληψη για άσκοπους πυροβολισμούς σε δήμους της Κρήτης

Συλλήψεις για προσφορά αλκοόλ σε ανήλικους και μία σύλληψη για άσκοπους πυροβολισμούς σε δήμους της Κρήτης

Συνελήφθησαν, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης και σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου Ηρακλείου από αστυνομικούς των κατά νομών υποδιευθύνσεων Ασφαλείας, τρεις Έλληνες, δύο γυναίκες και ένας άνδρας.

Συγκεκριμένα σε δύο καταστήματα στο Ηράκλειο οι γυναίκες προσέφεραν οινοπνευματώδη ποτά σε ανήλικες οι οποίες τα κατανάλωσαν, ενώ στο Ρέθυμνο ο άνδρας ως υπεύθυνος σε κοινωνική εκδήλωση, δεν προέβη στις δέουσες ενέργειες ώστε να αποτρέψει την κατανάλωση αλκοόλ από ανήλικο. Προανακρίσεις διενεργούν το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Συνελήφθη άνδρας για παραβάσεις που αφορούν σε όπλα

Στο μεταξύ, συνελήφθη χθες, 2 Σεπτεμβρίου, από αστυνομικούς της Ασφαλείας Χανίων, Έλληνας κατηγορούμενος για παραβάσεις που αφορούν σε όπλα, σε περιοχή του Δήμου Χανίων κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης στο σπίτι του συγκεκριμένου προσώπου, ρίφθηκαν άσκοποι πυροβολισμοί.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας πραγματοποίησαν έρευνα στους χώρους της εκδήλωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 151 κάλυκες στον αύλειο χώρο του σπιτιού.

Συνελήφθη ο άνδρας ο οποίος αρνήθηκε να κατονομάσει ποιος προέβη στη ρήψη των άσκοπων πυροβολισμών.

Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE