Αιματηρή επίθεση σε κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο – Του έκοψαν τη γλώσσα και τον πυροβόλησαν

Αιματηρή επίθεση σε κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο – Του έκοψαν τη γλώσσα και τον πυροβόλησαν

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για την αιματηρή επίθεση σε κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο, o οποίος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι επιτέθηκαν στον 70χρονο κτηνοτρόφο, στο χωριό Βιλανδρέδο και τον άφησαν αιμόφυρτο.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με πολλαπλά τραύματα με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο 70χρονος που έχει δεχτεί περίπου έξι πυροβολισμούς στα πόδια και το ένα χέρι, ενώ σοκ προκαλεί το γεγονός ότι οι άγνωστοι του έκοψαν την γλώσσα.

Ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στη ΜΕΘ, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.