Αιματηρή επίθεση σε κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο – Του έκοψαν τη γλώσσα και τον πυροβόλησαν

Αιματηρή επίθεση σε κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο – Του έκοψαν τη γλώσσα και τον πυροβόλησαν

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για την αιματηρή επίθεση σε κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο, o οποίος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι επιτέθηκαν στον 70χρονο κτηνοτρόφο, στο χωριό Βιλανδρέδο και τον άφησαν αιμόφυρτο.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με πολλαπλά τραύματα με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο 70χρονος που έχει δεχτεί περίπου έξι πυροβολισμούς στα πόδια και το ένα χέρι, ενώ σοκ προκαλεί το γεγονός ότι οι άγνωστοι του έκοψαν την γλώσσα.

Ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στη ΜΕΘ, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.