Οδηγοί προσοχή: Εργασίες από Δευτέρα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Οδηγοί προσοχή: Εργασίες από Δευτέρα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Από τη Δευτέρα, 9/9/2024 και για περίοδο ενός μήνα, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, θα εκτελούνται εργασίες αφαίρεσης και επανατοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στο σωστό ύψος, στα ερείσματα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1) από την Αλάμπρα μέχρι τη Σκαρίνου και στις δύο κατευθύνσεις, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Στην ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ, το Τμήμα προσθέτει ότι κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τοπικά το έρεισμα του δρόμου σε μήκος 300 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διεξάγεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

Συνεχίζουμε τους ενεργειακούς μας σχεδιασμούς, και με τη Chevron και με την ENI και με την TOTAL, πάντοτε στη βάση του διεθνούς δικαίου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE