Οδηγοί προσοχή: Εργασίες από Δευτέρα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Οδηγοί προσοχή: Εργασίες από Δευτέρα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Από τη Δευτέρα, 9/9/2024 και για περίοδο ενός μήνα, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, θα εκτελούνται εργασίες αφαίρεσης και επανατοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στο σωστό ύψος, στα ερείσματα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1) από την Αλάμπρα μέχρι τη Σκαρίνου και στις δύο κατευθύνσεις, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Στην ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ, το Τμήμα προσθέτει ότι κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τοπικά το έρεισμα του δρόμου σε μήκος 300 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διεξάγεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Απτά αποτελέσματα από την κυβερνητική πολιτική για το Στεγαστικό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Απτά αποτελέσματα από την κυβερνητική πολιτική για το Στεγαστικό

Η πολιτική της Κυβέρνησης για το Στεγαστικό, ανέφερε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στηρίζεται σε ένα ολοκληρωμένο πλάνο και υπάρχουν απτά αποτελέσματα.