Οδηγοί προσοχή: Εργασίες από Δευτέρα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Οδηγοί προσοχή: Εργασίες από Δευτέρα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Από τη Δευτέρα, 9/9/2024 και για περίοδο ενός μήνα, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, θα εκτελούνται εργασίες αφαίρεσης και επανατοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στο σωστό ύψος, στα ερείσματα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1) από την Αλάμπρα μέχρι τη Σκαρίνου και στις δύο κατευθύνσεις, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Στην ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ, το Τμήμα προσθέτει ότι κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τοπικά το έρεισμα του δρόμου σε μήκος 300 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διεξάγεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 μπήκε στην ατζέντα: Η μάχη για το χρίσμα στον ΔΗΣΥ και το σχέδιο του ΑΚΕΛ

Το 2028 μπήκε στην ατζέντα: Η μάχη για το χρίσμα στον ΔΗΣΥ και το σχέδιο του ΑΚΕΛ

Οι διακοπές τελείωσαν. Τα πολιτικά γραφεία ξαναμπαίνουν σε ρυθμό, οι κομματικές μηχανές παίρνουν μπροστά και πίσω από τις δημόσιες δηλώσεις αρχίζουν να διαμορφώνονται οι πρώτες πραγματικές κινήσεις με ορίζοντα το 2028.