Τρομακτικό περιστατικό στην Ελλάδα: Τρένο έσερνε γυναίκα που είχε πιαστεί στις πόρτες - Δύο συλλήψεις

Τρομακτικό περιστατικό στην Ελλάδα: Τρένο έσερνε γυναίκα που είχε πιαστεί στις πόρτες - Δύο συλλήψεις

Ένα περιστατικό που θα μπορούσε να έχει μοιραία κατάληξη σημειώθηκε το Σάββατο στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λιβαδειάς, όταν οι πόρτες ενός τρένου έκλεισαν πριν προλάβει να αποβιβαστεί μια γυναίκα

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών, προσπαθούσε να κατέβει από το τρένο, όταν οι πόρτες έκλεισαν ξαφνικά πάνω της, εγκλωβίζοντάς την στη θέση της. Οταν το τρένο ξεκίνησε, έσερνε και τη γυναίκα κατά μήκος της τσιμεντένιας πλατφόρμας για αρκετά μέτρα.

Το περιστατικό, όπως αναφέρει το lamianow.gr, είδε ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας, που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο.

Ο ίδιος έτρεξε πίσω από το τρένο, φωνάζοντας στον οδηγό να σταματήσει.

Τελικά διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έφερε μόνο ελαφρά τραύματα, πέρα από το σοκ που υπέστη.

Η αμαξοστοιχία συνέχισε το ταξίδι της προς τη Θεσσαλονίκη, αναγκάστηκε όμως τελικά να σταματήσει στον επόμενο σταθμό έπειτα από παρέμβαση του εισαγγελέα. Ο μηχανοδηγός και ο επόπτης συνελήφθησαν προκειμένου να διερευνηθεί το περιστατικό.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE