Είχε δίπλα του 2,5 κιλά κοκαΐνης και τον τσάκωσε η ΥΚΑΝ - Συνελήφθη 26χρονος και 41χρονη -Φωτογραφίες

Είχε δίπλα του 2,5 κιλά κοκαΐνης και τον τσάκωσε η ΥΚΑΝ - Συνελήφθη 26χρονος και 41χρονη -Φωτογραφίες

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση πέραν των 2.5 κιλών κοκαΐνης προχώρησαν χθες μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών.

Η ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε χθες το πρωί μετά από ανακοπή οχήματος σε περιοχή της Λευκωσίας, το οποίο οδηγούσε άντρας ηλικίας 26 ετών.

Σε έρευνα που διεξήχθη εντός του οχήματος, στη θέση του συνοδηγού ανευρέθηκε ένα πακέτο, το οποίο περιείχε άσπρη σκόνη που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 2 κιλών και 459 γραμμαρίων.

Ο 26χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια βάσει δικαστικού εντάλματος διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν ποσότητα άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 192 γραμμαρίων, διάφορες ζυγαριές ακριβείας με ίχνη κοκαΐνης, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό.  

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης συνελήφθη επίσης, γυναίκα ηλικίας 41 ετών.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10.40 το πρωί η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν την περασμένη βδομάδα στην Κύπρο ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και ο Ειδικός Εκπρόσωπος της ΕΕ για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE