Ελλάδα: Βιασμό από τον 25χρονο πατριό της κατήγγειλε μια 13χρονη - Συνελήφθη και η μητέρα

Ελλάδα: Βιασμό από τον 25χρονο πατριό της κατήγγειλε μια 13χρονη - Συνελήφθη και η μητέρα

Εφιαλτικές στιγμές καταγγέλλει ότι έζησε μία ανήλικη κοπέλα στο Ηράκλειο της Κρήτης από τον 25χρονο πατριό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, το ανήλικο κορίτσι πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου και κατήγγειλε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανηλίκων τα όσα φρικτά έζησε μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Το βράδυ όπως κατήγγειλε ο 25χρονος πατριός της από τη Συρία πήγε στο δωμάτιο της και άρχισε να ασελγεί σε βάρος της. Μάλιστα οι περιγραφές της, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, σόκαραν και τους ίδιους τους αστυνομικούς.

Ο πατριός συνελήφθη για τις αποτρόπαιες πράξεις του, ενώ συνελήφθη και η μητέρα, καθώς φέρεται να την χτύπησε και να την απείλησε όταν εκείνη της εκμυστηρεύτηκε τα όσα βίωσε από τον άνθρωπο που παντρεύτηκε.

Το 13χρονο κορίτσι ζήτησε βοήθεια από φιλικό της πρόσωπο που μαζί πήγαν στο Αστυνομικό Μέγαρο για να καταγγείλει το περιστατικό.

Στην οικογένεια υπάρχουν δύο ακόμη ανήλικα παιδιά και σύμφωνα με το patris.gr, με εντολή του εισαγγελέα Ηρακλείου δόθηκαν προσωρινά σε συγγενικά πρόσωπα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE