ΠτΔ στο Εθνικό: Ξεκίνησε η προεργασία για νέα διευρυμένη διάσκεψη
Γύρω στη 1.15μμ ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε χθες, όταν γύρω στις 7:00 το πρωί ο 26χρονος δέχθηκε τηλεφώνημα από 21χρονο, ζητώντας του να πάνε μια βόλτα.
Στο όχημα του 21χρονου επέβαινε ακόμη ένα πρόσωπο, το οποίο δεν γνώριζε ο 26χρονος, και κατά την διάρκεια της διαδρομής, οι δύο άνδρες άρχισαν να απειλούν τον 26χρονο, λέγοντας του ότι θα τον σκοτώσουν.
Όταν το όχημα βρισκόταν σταματημένο σε κόκκινα φώτα τροχαίας, ο 26χρονος άνοιξε την πόρτα του οχήματος και κατάφερε να διαφύγει.
Μετέπειτα ο 26χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, η οποία αυτή την στιγμή καταζητεί τον 21χρονο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




