Απήγαγαν 26χρονο και τον απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν - Πώς κατάφερε να αποδράσει

Απήγαγαν 26χρονο και τον απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν - Πώς κατάφερε να αποδράσει

Υπόθεση απαγωγής διερευνούν οι Αρχές στη Λεμεσό, μετά από καταγγελία 26χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε χθες, όταν γύρω στις 7:00 το πρωί ο 26χρονος δέχθηκε τηλεφώνημα από 21χρονο, ζητώντας του να πάνε μια βόλτα.

Στο όχημα του 21χρονου επέβαινε ακόμη ένα πρόσωπο, το οποίο δεν γνώριζε ο 26χρονος, και κατά την διάρκεια της διαδρομής, οι δύο άνδρες άρχισαν να απειλούν τον 26χρονο, λέγοντας του ότι θα τον σκοτώσουν.

Όταν το όχημα βρισκόταν σταματημένο σε κόκκινα φώτα τροχαίας, ο 26χρονος άνοιξε την πόρτα του οχήματος και κατάφερε να διαφύγει.

Μετέπειτα ο 26χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, η οποία αυτή την στιγμή καταζητεί τον 21χρονο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE