Απήγαγαν 26χρονο και τον απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν - Πώς κατάφερε να αποδράσει

Απήγαγαν 26χρονο και τον απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν - Πώς κατάφερε να αποδράσει

Υπόθεση απαγωγής διερευνούν οι Αρχές στη Λεμεσό, μετά από καταγγελία 26χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε χθες, όταν γύρω στις 7:00 το πρωί ο 26χρονος δέχθηκε τηλεφώνημα από 21χρονο, ζητώντας του να πάνε μια βόλτα.

Στο όχημα του 21χρονου επέβαινε ακόμη ένα πρόσωπο, το οποίο δεν γνώριζε ο 26χρονος, και κατά την διάρκεια της διαδρομής, οι δύο άνδρες άρχισαν να απειλούν τον 26χρονο, λέγοντας του ότι θα τον σκοτώσουν.

Όταν το όχημα βρισκόταν σταματημένο σε κόκκινα φώτα τροχαίας, ο 26χρονος άνοιξε την πόρτα του οχήματος και κατάφερε να διαφύγει.

Μετέπειτα ο 26χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, η οποία αυτή την στιγμή καταζητεί τον 21χρονο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE