Εργαζόταν παράνομα σε εστιατόριο στην Πάφο - Συνελήφθη 41χρονη

Εργαζόταν παράνομα σε εστιατόριο στην Πάφο - Συνελήφθη 41χρονη

Στη σύλληψη 41χρονης προχώρησε η Αστυνομία Πάφου την Κυριακή για παράνομη απασχόληση, ενώ για την υπόθεση κατηγορήθηκε και η 37χρονη εργοδότρια της για παράνομη εργοδότηση.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 8.9.24 και περί ώρα 11:30, μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης διενήργησαν στην περιοχή Χά – Ποτάμι σε εστιατόριο έρευνα βάσει πληροφόρησης ότι εκεί εργάζονταν αλλοδαποί. Στο πλαίσιο της έρευνας εντόπισαν εντός της κουζίνας γυναίκα ασιατικής καταγωγής 41 ετών, η οποία κατείχε άδεια να εργάζεται ως οικιακή βοηθός σε κάποια κατοικία και εργάζοταν στο εστιατόριο όπου εντοπίστηκε.

Ακολούθως η 41χρονη συνελήφθη για παράνομη απασχόληση, ενώ και η 37χρονη εργοδότρια κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.