Μονή Αββακούμ: Μήνες μετά το σκάνδαλο με το πρώτο χρηματοκιβώτιο εντοπίστηκε και δεύτερο

Μονή Αββακούμ: Μήνες μετά το σκάνδαλο με το πρώτο χρηματοκιβώτιο εντοπίστηκε και δεύτερο

Και δεύτερο χρηματοκιβώτιο εντόπισαν οι αστυνομικές Αρχές που σχετίζεται με την υπόθεση Μονής Αββακούμ.

Αστυνομικές πηγές επιβεβαιώνουν την ύπαρξη δεύτερου χρηματοκιβωτίου χωρίς όμως να σχολιάζουν το πού, πότε και πώς εντοπίστηκε ούτε και το τι περιέχει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το χρηματοκιβώτιο εντοπίστηκς πρόσφατα και μέσα υπήρχαν χρήματα για τα οποία διερευνάται η προέλευσή τους.

Υπενθυμίζεται ότι υπήρχαν φήμες για δεύτερο χρηματοκιβώτιο από την αρχή της υπόθεσης.

Σημειώνεται όμως ότι οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς καθώς οι ανακριτές έχουν ενώπιόν τους ογκοδέστατο μαρτυρικό υλικό.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η δίκη ενώπιον του Συνοδικού Δικαστηρίου εν αναμονή και της νέας δικασίμου στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας στις 27 Σεπτεμβρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE