Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Σε ανακοίνωση, το εξαμελές Συνοδικό Δικαστήριο ενημερώνει ότι άκουσε τους μάρτυρες κατηγορίας και υπεράσπισης και προέβηκε στην αντεξέτασή τους και ότι, «αποφάσισε όπως ζητήσει περαιτέρω επιστημονική γνωμάτευση για το μαρτυρικό υλικό».
Μετά τη λήψη της γνωμάτευσης θα κληθούν οι κατηγορούμενοι σε απολογία και στη συνέχεια θα ληφθεί η τελική απόφαση, αναφέρεται.
«Θέλουμε ακόμη μια φορά να δηλώσουμε ότι η διαδικασία θα είναι δίκαιη με πλήρη διαφάνεια», καταλήγει η ανακοίνωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η διαδικασία διακόπηκε προσωρινά και αναμένεται να συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα με την έλευση εμπειρογνώμονα για την εξέταση οπτικοακουστικού υλικού.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




