Μήνυμα Καρογιάν…ελήφθη

Μήνυμα Καρογιάν…ελήφθη

Σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών προχώρησε η Πολιτική Γραμματεία και το Πολιτικό Γραφείο της ΔΗΠΑ, η οποία σε πολύωρη συνεδρίαση που πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε μεταξύ άλλων να προχωρήσει σε πολιτικό συνέδριο. Το μήνυμα ωστόσο που στάλθηκε προς όσους το τελευταίο διάστημα μέσα από δηλώσεις υπονομεύουν την παράταξη, ήταν πως εκείνος ο οποίος δεν μπορεί και δεν τον σηκώνει το κλίμα, είναι επιλογή του, να φύγει.

Ο Μάριος Καρογιάν έστειλε μήνυμα προς πάσαν κατεύθυνση πως τέτοιες δηλώσεις δεν πρόκειται να γίνουν άλλο ανεκτές, από τη στιγμή που τα συλλογικά όργανα αποφάσισαν τον τρόπο λειτουργίας και τον τρόπο με το οποίο το κόμμα, θα προχωρήσει.

Ανάμεσα στα όσα ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ήταν και το γεγονός κάποιες από τις τοποθετήσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα, είχαν αλλότριες επιδιώξεις. Η ηγεσία της παράταξης παρά το γεγονός ότι δεν ακύρωσε θέσεις και απόψεις στελεχών, θεωρεί ότι κάποιες εξ αυτών, ήταν εκτός οποιασδήποτε λογικής.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.

BEST OF TOTHEMAONLINE