Μήνυμα Καρογιάν…ελήφθη

Μήνυμα Καρογιάν…ελήφθη

Σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών προχώρησε η Πολιτική Γραμματεία και το Πολιτικό Γραφείο της ΔΗΠΑ, η οποία σε πολύωρη συνεδρίαση που πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε μεταξύ άλλων να προχωρήσει σε πολιτικό συνέδριο. Το μήνυμα ωστόσο που στάλθηκε προς όσους το τελευταίο διάστημα μέσα από δηλώσεις υπονομεύουν την παράταξη, ήταν πως εκείνος ο οποίος δεν μπορεί και δεν τον σηκώνει το κλίμα, είναι επιλογή του, να φύγει.

Ο Μάριος Καρογιάν έστειλε μήνυμα προς πάσαν κατεύθυνση πως τέτοιες δηλώσεις δεν πρόκειται να γίνουν άλλο ανεκτές, από τη στιγμή που τα συλλογικά όργανα αποφάσισαν τον τρόπο λειτουργίας και τον τρόπο με το οποίο το κόμμα, θα προχωρήσει.

Ανάμεσα στα όσα ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ήταν και το γεγονός κάποιες από τις τοποθετήσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα, είχαν αλλότριες επιδιώξεις. Η ηγεσία της παράταξης παρά το γεγονός ότι δεν ακύρωσε θέσεις και απόψεις στελεχών, θεωρεί ότι κάποιες εξ αυτών, ήταν εκτός οποιασδήποτε λογικής.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Ο Μακάριος Δρουσιώτης μετέβη στο Αρχηγείο, χωρίς όμως να προσκομίσει στοιχεία για να αρχίσει κανονικά η κατάθεσή του, δήλωσε την Παρασκευή ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Φυτιρής, μετά από σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία μεταξύ του ίδιου, του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της επίθεσης εναντίον λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE