Ελλάδα: Σκότωσε τον σκύλο της γειτόνισσάς του επειδή γάβγιζε

Ελλάδα: Σκότωσε τον σκύλο της γειτόνισσάς του επειδή γάβγιζε

Το γαύγισμα του σκύλου μιας αλλοδαπής γειτόνισσάς του ενοχλούσε έναν κάτοικο τοπικής κοινότητας του δήμου Κορινθίων, ο οποίος δεν δίστασε να τον θανατώσει την περασμένη Δευτέρα.

Η αγανακτισμένη γυναίκα τον κατονόμασε όταν υπέβαλε καταγγελία για την θανάτωση του δεσποζόμενου ζώου της.

Ο απάνθρωπος δράστης εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στην Κόρινθο, όπου ομολόγησε και συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ζωοκτονία με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ από τους αστυνομικούς βεβαιώθηκαν και τα διοικητικά πρόστιμα που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

Κακοποιούσε τον γάιδαρό του

Δεμένο κάτω από τον καυτό ήλιο, χωρίς τροφή και νερό, είχε εγκαταλείψει το γαϊδουράκι του σε έναν υπαίθριο χώρο στη Μύκονο ένας 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των κανόνων ευζωίας του ζώου και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Σύρου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE