Μετακινήθηκε ο καταπέλτης πλοίου την ώρα της επιβίβασης στο λιμάνι της Μυκόνου

Μετακινήθηκε ο καταπέλτης πλοίου την ώρα της επιβίβασης στο λιμάνι της Μυκόνου

Την ώρα της επιβίβασης στο λιμάνι της Μυκόνου, μετακινήθηκε ο καταπέλτης του επιβατηγού οχηματαγωγού ταχύπλοου jumbo Jet σημαίας Κύπρου, με αποτέλεσμα κάποιοι ταξιδιώτες να τραυματιστούν ελαφρά.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, αρχικά μετακινήθηκε ο ένας από τους κάβους και στη συνέχεια ο καταπέλτης. Μάλιστα, κάποια αντικείμενα, όπως βαλίτσες, βρέθηκαν στη θάλασσα.

Σύμφωνα, πάντως, με το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ενώ δόθηκε εισαγγελική εντολή για διερεύνηση του συμβάντος.


Το ταχύπλοο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Πειραιά για Σύρο-Τήνο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο και επιστροφή. Το πλοίο παραμένει στο λιμάνι της Μυκόνου μέχρι να προσκομιστεί βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Δύο μονομερή μέτρα προς όφελος των Τουρκοκύπριων είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέρουν αρμόδιες πηγές, οι οποίες σημειώνουν ωστόσο ότι έχει ζητήσει πρώτα τη θετική τοποθέτηση του Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE