Μέσα στις φοιτητικές εστίες θα κοιμηθεί ο Φαίδωνος – Θα μαγειρέψουν κιόλας – Πόσα πάει το ενοίκιο - Δείτε βίντεο

Μέσα στις φοιτητικές εστίες θα κοιμηθεί ο Φαίδωνος – Θα μαγειρέψουν κιόλας – Πόσα πάει το ενοίκιο - Δείτε βίντεο

Στις φοιτητικές εστίες του Δήμου Πάφου θα διανυκτερεύσει ο Δήμαρχος της πόλης, Φαίδωνας Φαίδωνος για να βεβαιωθεί ότι όλα λειτουργούν κανονικά.

Η διανυκτέρευση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου δύο μέρες πριν δοθούν τα κλειδιά στους ένοικους.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο μήνυμά του «εγώ, μαζί με τον εργολάβο, τον επιβλέπων, τον πρόεδρο των φοιτητών και μερικά άλλα άτομα θα κοιμηθούμε στον πέμπτο όροφο, θα μαγειρέψουμε, θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις υπηρεσίες των φοιτητικών εστιών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον Δήμαρχο το έργο ολοκληρώθηκε μέσα σε 11 μόλις μήνες.

Το κτίριο περιλαμβάνει 203 εστίες. Οι 130 έχουν γεμίσει. 100 δωμάτια δόθηκαν με κοινωνικό ενοίκιο ύψους 350 ευρώ συμπεριλαμβανομένου νερού, ρεύματος και διαδικτύου. Τα αλλά 103 με 550 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE