Μέσα στις φοιτητικές εστίες θα κοιμηθεί ο Φαίδωνος – Θα μαγειρέψουν κιόλας – Πόσα πάει το ενοίκιο - Δείτε βίντεο

Μέσα στις φοιτητικές εστίες θα κοιμηθεί ο Φαίδωνος – Θα μαγειρέψουν κιόλας – Πόσα πάει το ενοίκιο - Δείτε βίντεο

Στις φοιτητικές εστίες του Δήμου Πάφου θα διανυκτερεύσει ο Δήμαρχος της πόλης, Φαίδωνας Φαίδωνος για να βεβαιωθεί ότι όλα λειτουργούν κανονικά.

Η διανυκτέρευση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου δύο μέρες πριν δοθούν τα κλειδιά στους ένοικους.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο μήνυμά του «εγώ, μαζί με τον εργολάβο, τον επιβλέπων, τον πρόεδρο των φοιτητών και μερικά άλλα άτομα θα κοιμηθούμε στον πέμπτο όροφο, θα μαγειρέψουμε, θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις υπηρεσίες των φοιτητικών εστιών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον Δήμαρχο το έργο ολοκληρώθηκε μέσα σε 11 μόλις μήνες.

Το κτίριο περιλαμβάνει 203 εστίες. Οι 130 έχουν γεμίσει. 100 δωμάτια δόθηκαν με κοινωνικό ενοίκιο ύψους 350 ευρώ συμπεριλαμβανομένου νερού, ρεύματος και διαδικτύου. Τα αλλά 103 με 550 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE