Μέσα στις φοιτητικές εστίες θα κοιμηθεί ο Φαίδωνος – Θα μαγειρέψουν κιόλας – Πόσα πάει το ενοίκιο - Δείτε βίντεο

Μέσα στις φοιτητικές εστίες θα κοιμηθεί ο Φαίδωνος – Θα μαγειρέψουν κιόλας – Πόσα πάει το ενοίκιο - Δείτε βίντεο

Στις φοιτητικές εστίες του Δήμου Πάφου θα διανυκτερεύσει ο Δήμαρχος της πόλης, Φαίδωνας Φαίδωνος για να βεβαιωθεί ότι όλα λειτουργούν κανονικά.

Η διανυκτέρευση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου δύο μέρες πριν δοθούν τα κλειδιά στους ένοικους.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο μήνυμά του «εγώ, μαζί με τον εργολάβο, τον επιβλέπων, τον πρόεδρο των φοιτητών και μερικά άλλα άτομα θα κοιμηθούμε στον πέμπτο όροφο, θα μαγειρέψουμε, θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις υπηρεσίες των φοιτητικών εστιών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον Δήμαρχο το έργο ολοκληρώθηκε μέσα σε 11 μόλις μήνες.

Το κτίριο περιλαμβάνει 203 εστίες. Οι 130 έχουν γεμίσει. 100 δωμάτια δόθηκαν με κοινωνικό ενοίκιο ύψους 350 ευρώ συμπεριλαμβανομένου νερού, ρεύματος και διαδικτύου. Τα αλλά 103 με 550 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.