Μέσα στις φοιτητικές εστίες θα κοιμηθεί ο Φαίδωνος – Θα μαγειρέψουν κιόλας – Πόσα πάει το ενοίκιο - Δείτε βίντεο

Μέσα στις φοιτητικές εστίες θα κοιμηθεί ο Φαίδωνος – Θα μαγειρέψουν κιόλας – Πόσα πάει το ενοίκιο - Δείτε βίντεο

Στις φοιτητικές εστίες του Δήμου Πάφου θα διανυκτερεύσει ο Δήμαρχος της πόλης, Φαίδωνας Φαίδωνος για να βεβαιωθεί ότι όλα λειτουργούν κανονικά.

Η διανυκτέρευση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου δύο μέρες πριν δοθούν τα κλειδιά στους ένοικους.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο μήνυμά του «εγώ, μαζί με τον εργολάβο, τον επιβλέπων, τον πρόεδρο των φοιτητών και μερικά άλλα άτομα θα κοιμηθούμε στον πέμπτο όροφο, θα μαγειρέψουμε, θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις υπηρεσίες των φοιτητικών εστιών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον Δήμαρχο το έργο ολοκληρώθηκε μέσα σε 11 μόλις μήνες.

Το κτίριο περιλαμβάνει 203 εστίες. Οι 130 έχουν γεμίσει. 100 δωμάτια δόθηκαν με κοινωνικό ενοίκιο ύψους 350 ευρώ συμπεριλαμβανομένου νερού, ρεύματος και διαδικτύου. Τα αλλά 103 με 550 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE