Ο κανόνας της Monopoly που αγνοούν ακόμη και έμπειροι

Ο κανόνας της Monopoly που αγνοούν ακόμη και έμπειροι

Η Monopoly αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπημένα επιτραπέζια παιχνίδια που έχουν παίξει γενιές και γενιές και παίζουν ακόμη και σήμερα.

Κυκλοφορεί πλέον σε πολλές παραλλαγές και συνοδεύει πολλά βράδια Σαββάτου οικογένειες και παρέες. Υπάρχει, ωστόσο, ένας κανόνας που όπως φαίνεται αγνοούν οι περισσότεροι, ακόμη και κάποιοι καλά μυημένοι στο επιτραπέζιο. Και μπορεί να πρόκειται για έναν κανόνα που αναφέρεται στις οδηγίες του επιτραπέζιου αλλά επειδή πολλοί πλέον δεν τους διαβάζουν, το παιχνίδι μεταφέρεται από στόμα σε στόμα χωρίς αυτόν.

Ο κανόνας αυτός, λοιπόν, λέει ότι αν κάποιος πέσει πάνω σε έναν δρόμο (ή σιδηρόδρομο κλπ) και δεν θελήσει να τον αγοράσει, αυτομάτως αυτός μπαίνει σε πλειστηριασμό από τον τραπεζίτη.

Νικητής είναι αυτός που θα κάνει την μεγαλύτερη προσφορά και στην διαδικασία μπορεί να συμμετέχει ακόμα και αυτός που είχε αποφασίσει αρχικά να μην προβεί σε αγορά. Την επόμενη φορά μπορείς να κάνεις… τον έξυπνο και να το χρησιμοποιήσεις!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Πολωμένο σκηνικό- Χρίστου εναντίον Αννίτας - Το μήνυμα ΔΗΣΥ απέναντι στην τοξικότητα και η επαναφορά του «μαύρου βαν» από το ΑΚΕΛ

Βουλευτικές: Πολωμένο σκηνικό- Χρίστου εναντίον Αννίτας - Το μήνυμα ΔΗΣΥ απέναντι στην τοξικότητα και η επαναφορά του «μαύρου βαν» από το ΑΚΕΛ

Σαφές πολιτικό μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, μέσα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Χωρίς Περιστροφές» του ΣΙΓΜΑ, ξεκαθαρίζοντας ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να στηρίξει την Αννίτα Δημητρίου για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE